Urban Nest Residence este un proiect rezidențial care va cuprinde 2 clădiri, cu un număr de 24 apartamente fiecare, iar lucrările pentru acest ansamblu se vor desfășura în perioada Martie 2019 - Martie 2020.

Urban Nest Residence

Ne definesc:


SIGURANȚA


Materialele utilizate în construcția locuințelor sunt de calitate, destinate în realizarea unui spațiu sigur unde să se trezească dimineața fără a-și pune întrebări si probleme referitoare la siguranța.


CONFORT


Este foarte important să vă simțiti cu adevărat acasă atunci când după o zi grea de muncă pășiți în interiorul locuinței dumneavoastră, să vă puteți relaxa și bucura de intimitate.DESIGN MODERN


Imagine de ansamblu deosebită, un loc nou, personal, care poarta propria ta amprenta.


PREȚUL ACCESIBIL


Întotdeauna te uiți la preț atunci când cumperi ceva. Urban Nest Residence te face să lași prețul în plan secundar și să te bucuri de casa ta.

Blocurile sunt construite cu trei etaje, primele două fiind similare, iar cel de-al treilea etaj fiind mansardat. De asemenea, va exista și o curte interioară amenajată pentru zilele însorite.
Urban Nest Residence beneficiază de locuri de parcare supraterane, care se vor rezerva separat de apartament. Complexul se situează pe Strada Mărului, sector 3, București, într-o zonă cu acces rapid la metrou (circa 15-20 minute până la stațiile de metrou Nicolae Grigorescu sau 1 Decembrie). În apropiere, se găsesc o grădiniță și două școli, ansamblul fiind construit într-o zonă liniștită, cu regim mic de înălțime.

De asemenea, în preajma complexului, se găsesc un shopping mall și diverse cafenele.
Atât apartamentele tip garsonieră cât și cele cu 2 camere sunt dotate cu balcon deschis și au camere spațioase și luminoase. Conceptul Urban Nest Residence s-a dezvoltat de la stadiul de idee la cel de proiect prin seriozitatea cu care am inceput sa punem la punct detaliile pentru a face ceva palpabil și la îndemâna celor ce își doresc o casă a lor, accesibilă la preț, construită din materiale de calitate, scopul fiind să reziste și să ofere confort.

De ce să alegi Urban Nest Residence

Proiectul Urban Nest Residence pune accentul pe seriozitate, siguranță, confort și un design modern. Toate apartamentele sunt construite pentru tine și pentru că vrem să știi când ajungi acasă și te bucuri de liniște încă de la intrare.

Fiecare detaliu a fost studiat de mai multe ori, astfel încât tu ești întâmpinat de propriul loc și de confort. Îți pui amprenta personală pentru casa ta. Urban Nest Residence îți construiește casa mult visată. Locul ideal, unde dintr-un simplu apartament va deveni acasă.

Spațiul este luminos, datorită ferestrelor mari, lumina naturală pătrunde și îți încălzește căminul. Ne-am dorit să vă oferim la cheie o casă la un preț accesibil, dar care să îți confere siguranță pentru tine și cei dragi, să vă bucurați împreună de locul vostru și de căldura pe care o oferă.

Alege să fii fericit la tine acasă!


Zonă VERDE


Stradă ASFALTATĂ

Call Now Button+4 0724 309 987 //]]>